Skip directly to content

Kaart

Kleine kaart

Bordje met warme knabbels
8.70,-
Bordje diverse tapas 14.50,-

Pasta's , wok en vegetarisch

Thaise wok met kalkoen reepjes, kokosmelk en curry 17.50,-
Vegetarische wok met lenterolletjes en mango-chutney 17.00,-
Spaghetti Bolognaise 14.20,-
Vegetarische lenterolletjes met een knapperig slaatje 13.50,-
   

Salades als voorgerecht of als hoofdschotel

Klassieke salade met tomaat en garnalen 14.50,- 20.50,-
Slaatje met een lauw geitekaasje en honing 13.00,- 18.00,-
'Lok Lak' mijn favorietslaatje uit Cambodia, peper-limoensaus, gemarineerde kip, tomaat, komkommer 13.00,- 18.00,-
Fris Aziatisch slaatje met scampi's, spekjes, miehoen en sezamzaad 14.50,- 21.00,-

Voor onze kids

Klein tomatensoepje 4.20,-
Steak op kindermaat 12.50,-
kinderspaghetti Bolognaise 9.00,-
Visvingers met verse groentjes 9.00,-
Salpiburger met frietjes (mega lekker)                 9.00,-

Voorgerechten

Tomatensoep met een vleugje room 5.70,-
Vissoep met veel vis en rouille 9.50,-
Soepje van het maandmenu 5.70,-
Triootje van garnaal, soepje-kroket-cocktail 15.50,-
Duo van kaas en garnaal kroket 12.90,-
Bordje zacht  gerookte zalm 13.90,-
Ganzelever terrine, confit van mango en granny smith, rozijnenbrioche 15.90,-
Carpaccio van Iers rundsvlees 13.90,-
Dim-sum mandje met gestoomde Oosterse lekkernijen 12.50,-
Scampi’s Salpicon 14.50,-
St-Jacobsvrucht, witloof, Royal Belgium caviar 16.50,-
Asperges op Vlaamse wijze 14.50,- / 23.50,-

Visgerechten

Verse zalm met asperges en mousseline 25.50,-
Gestoomde kabeljauwhaas met asperges en witte wijnsaus 26.50,-
Zeebanket van verse vis met onze twee favoriete sausjes 25.50,-
Scampi's Salpicon 24.50,-
Gebakken Noordzeetong 31.00,-
Bouillabaisse "Salpicon" met verse vis, gamba's en scampi's 25.50,-
Linguini met scampi's en asperges 24.50,-

Vleesgerechten

Rundstournedos met een seizoenslaatje en frietjes 20.50,-
Ribeye steak met een seizoenslaatje en frietjes 25.50,-
Picahna, smaakvol stukje runds voor de vleesliefhebber 24.50,-
Sauzen: peperroom,champignonroom, Ben's pittig sausje of béarnaise 3.00,-
"Burger" grainfed Black Angus, bbq oignons, cheddar, cowslaw 18.00,-
Stoofvlees van Holstein rund met Tongerlo en frietjes 18.50,-
Koningginnehapje met frietjes 16.90,-

Menu mei

(geserveerd vanaf  4 mei)

Huisbereid aspergekroket met beenham,

fris fregula slaatje

***

Lentesoepje met kerstomaatjes

***

Verse Noorse zalm, asperges, mousseline

of

Entrecote double van Belgisch blauw-wit,

bordelaise saus aardappeltaart met oesterzwam en tuinkruiden

***

Aardbei, pistache, vanille

39,- €

U kan het menu uitbreiden door het visgerecht als tussengerecht te nemen

49,-€


Bij het maandmenu stellen wij u graag onze drankformules voor:
 
Formule 1 aan 20 € /pers :
per persoon: één glas Cava, witte en/of rode huiswijn tijdens het eten, water op tafel, frisdranken en pils, koffie/thee na het eten
 
Formule 2 aan 26 € /pers :
per persoon: één glas champagne als aperitief, witte en/of rode kasteelwijn tijdens het eten, water op tafel, frisdranken en bieren, koffie/thee na het eten

 

 

Salpicon volgen op