Maandmenu

 

Menu maart

geserveerd vanaf 2/3 tot 3/4

Holstein entrecote

Carpaccio licht gerookt, créme van taleggio, tomaat, rucola

***

Soepje van groene asperges

Basilicum, gerookte zalm

***

Zeebaarsfilet

Créme van spinazie, paddestoelen, nantuajus

of

100% Iberico varkenshaasje

Saltimboca, parmaham, salie, grana padano

***

"Pavlova"

Merinque, framboos, mascarpone, kerscoulis

49 €

U kan het menu uitbreiden door het visgerecht als tussengerecht te nemen

62 €

Menu april

geserveerd vanaf 6/4 tot 30/4

Noorse zalm

Tartaar, groene kruiden, kwartelei, asperges

***

Aspergesoepje

Pancetta, vleugje room

***

Pieterman filet

Asperges, zeegroentjes, crémant de bourgogne

of

Lams rumpsteak

Lentegroentjes, gratin rozemarijn, geitenkaas, lamsjus

***

"Strawberry fields"

Aardbei, mascarpone, munt, espuma

49 €

U kan het menu uitbreiden door het visgerecht als tussengerecht te nemen

62 €

 

 

 


Bij het maandmenu stellen wij u graag onze drankformules voor:

  • Formule 1 aan 24 € /pers :
    per persoon: één glas Cava, witte en/of rode huiswijn, water op tafel, frisdranken en pils tijdens het eten, koffie/thee na het eten
  • Formule 2 aan 34 € /pers :
    per persoon: één glas champagne als aperitief, witte en/of rode kasteelwijn , water op tafel, frisdranken en bieren tijdens het eten, koffie/thee na het eten