Menu maart
geserveerd vanaf 2/3 tot 3/4
Holstein entrecote
Carpaccio licht gerookt, créme van taleggio, tomaat, rucola
***
Soepje van groene asperges
Basilicum, gerookte zalm
***
Zeebaarsfilet
Créme van spinazie, paddestoelen, nantuajus
of
100% Iberico varkenshaasje
Saltimboca, parmaham, salie, grana padano
***
"Pavlova"
Merinque, framboos, mascarpone, kerscoulis
49 €
U kan het menu uitbreiden door het visgerecht als tussengerecht te nemen
62 €
Menu april
geserveerd vanaf 6/4 tot 30/4
Noorse zalm
Tartaar, groene kruiden, kwartelei, asperges
***
Aspergesoepje
Pancetta, vleugje room
***
Pieterman filet
Asperges, zeegroentjes, crémant de bourgogne
of
Lams rumpsteak
Lentegroentjes, gratin rozemarijn, geitenkaas, lamsjus
***
"Strawberry fields"
Aardbei, mascarpone, munt, espuma
49 €
U kan het menu uitbreiden door het visgerecht als tussengerecht te nemen
62 €
Bij het maandmenu stellen wij u graag onze drankformules voor:
- Formule 1 aan 24 € /pers :
per persoon: één glas Cava, witte en/of rode huiswijn, water op tafel, frisdranken en pils tijdens het eten, koffie/thee na het eten - Formule 2 aan 34 € /pers :
per persoon: één glas champagne als aperitief, witte en/of rode kasteelwijn , water op tafel, frisdranken en bieren tijdens het eten, koffie/thee na het eten